Hae
PDFAlkuun>Kouvola>Musiikki
English

Musiikki

Villa Concerto, Kouvola

Korkeat tilat, erinomainen akustiikka ja oma musiikkiohjelmapalvelu ovat avain musiikkielämyksiin

Kotimaista kanteleella

Erityisesti ulkomaisia vieraita ilahduttaa musiikki, jota esitetään kanteleella. Suomen kansallissoittimen kaunis ääni sopii täydellisesti sekä perinteiseen että moderniin musiikkiin. Kanteletyöpajassa soittamista pääsee kokeilemaan itse, ammattilaisen ohjaamana.

Elämäniloa Skotlannista

Ceilidh on iloinen, Skotlannista rantautunut tapa viettää iltaa ja nauttia elämästä musiikin, tanssin ja ystävyyden merkeissä. Tämä vauhdikas päätös kokous- tai elämyspäivälle on erinomainen tapa vahvistaa tiimihenkeä. Ilta sisältää elävän musiikin ja skottitanssien opetuksen.

Musiikkia juhliin

Päivällisen tai juhla-aterian kruunaa elävä musiikki. Piano, sello ja harppu ovat lyömättömiä luomaan tunnelmaa, ja arvokkaaseen juhlaan sopii esimerkiksi klassinen salonkimusiikki. Konserttisaliin mahtuu esiintymään vaikka kokonainen orkesteri.

Tilauskonsertit

Villa Concerton tilauskonsertit tuottaa musiikkiohjelmapalvelu Variando Music. Yksilöllisesti valittava ohjelmisto voi sisältää klassisen musiikin mestariteoksia, elokuvamusiikin helmiä, maailmanmusiikkia ja viihdemusiikkia. Tilauskonsertti on unohtumaton lisä kokous-, koulutus- ja työkykypäivän ohjelmaan.

Musiikkiohjelmapalvelu Variando Music

Musiikkiohjelmapalvelu Variando Music on tuottanut musiikkipalveluja esimerkiksi Microsoftin konsernijohdolle, Suomen tasavallan presidentille, Suomen suurlähetystölle Lontoossa, Yhdysvaltojen suurlähetystölle Helsingissä sekä useille yrityksille, kaupungeille ja julkishallinnon yhteisöille.

VARIANDO VILLAS
Nuotanperä 12
45160 Kouvola
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358 40 766 4974
SOSIAALINEN MEDIAInstagramFacebook
© Variando Oy 2021
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform