Hae
PDFAlkuun>Palvelut
English

Variando Villas

Kokoushuvilat

Unohtumattomat muistot syntyvät, kun valot himmenevät, tunnelma tiivistyy ja arki muuttuu juhlaksi

Modernit ja valoisat tilat luovat viihtyisät puitteet kokous- ja virkistyspäiviin, ja valmiit paketit tekevät tilaisuuksien järjestämisestä vaivatonta. Kokonaisuus voidaan aina muokata toiveita vastaavaksi.

Kokouspaketit

Kokouspaketit ovat vaivaton vaihtoehto, koska kaikki järjestelyt on tehty valmiiksi. Ruokailu ja välipalat sisältyvät hintaan, ja monipäiväisiin paketteihin sisältyy yöpyminen kokouspäivien välillä.

Koulutustilaisuudet

Päivän tai kaksi kestävä koulutus tai lyhyempi brunssiseminaari voi lisätä työhyvinvointia, motivaatiota merkittävästi. Koulutusta tarjolla lisäksi henkilöstöjohtamiseen, esiintymiseen ja asiakaspalveluun.

Edustustilaisuudet

Kaunis juhlatila, hyvä ruoka ja kodikas tunnelma tekevät edustuspäivällisestä tai yksityisestä juhlasta mieliinpainuvan kokemuksen. Tilat sopivat myös häävastaanoton ja muistotilaisuuden järjestämiseen.

Musiikkipalvelut

Musiikkiohjelmapalvelu Variando Music järjestää tilauksesta paikalle muusikon, yhtyeen tai orkesterin. Ohjelmistossa on klassista, jazzia, folkia sekä viihde- ja pop-musiikkia. Villa Concertossa on flyygeli.

Saunat

Saunat ja porealtaat ovat aina vapaasti käytössä. Kouvolassa on sähkösaunan lisäksi infrapunasauna Jaalassa palju on valmiina, ja aito savusauna lämpiää tilauksesta.

Aktiviteetteja

Huviloitten läheisyydestä lähtee useita luonto- ja ulkoilureittejä ja hiihtolatuja. Jaalassa huvilan rannassa oleva soutuvene on vapaasti käytetävissä.

Ateriat ja juomat

Ateriat tuottaa paikallinen palveluntuottaja tilauksesta. Etukäteen ilmoitetut allergiat ja muut ruokatoiveet huomioidaan. Omat tarjoilut ja alkoholijuomat sallittu.

VARIANDO VILLAS
Nuotanperä 12
45160 Kouvola
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358 40 766 4974
SOSIAALINEN MEDIAInstagramFacebook
© Variando Oy 2021
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform